Aquest dissabte, mercats a la plaça

Divendres, 13 de gener de 2023

El primer dissabte de plaça de l’any serà demà, amb el mercat de proximitat i el mercat de la rampoina i la Reparatruck com a novetat. Excepcionalment se celebrà el 14 de gener, però la resta de l’any els mercats es continuaran fent el primer dissabte de cada mes.

El servei mòbil d’autoreparació de petits electrodomèstics, bicicletes i aparells informàtics hi serà de 10 a 13h i es pot reservar hora aquí. La Reparatruck està dotada amb eines i personal qualificat que ensenya el veïnat interessat com reparar els seus electrodomèstics, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

El mercat de proximitat s'omple de parades de productors del territori que fan venda directa dels seus productes. Hi podem trobar verdura, formatges, embotits i roba, entre d'altres. El mercat de la rampoina el conformen veïns i veïnes que venen i intercanvien productes i objectes de segona mà. Les activitats que dinamitzaran aquest dissabte a la plaça seran els contes amb la Panero a les 11h, i a les 12.30h una actuació musical amb el grup Jaleo. 

Darrera actualització: 12.01.2023 | 17:05