500 infants i joves passen pel Món del Joc

Dilluns, 10 de gener de 2022 a les 00:00

El parc de Nadal de Santpedor, instal·lat al Pavelló municipal Rafa Martínez aquestes festes, ha tancat l’edició 2021-22 amb més de 500 participants.

Ha estat un Món del Joc adaptat a les mesures i amb una participació més tímida que altres anys, a causa de la situació sanitària però que ha permès gaudir del saló de la infància i joventut a tots aquells que s’hi ha acostat. Com a novetat, hi ha hagut dos torns diaris de 2 hores cadascun, un aforament màxim de 60 nens i nenes simultàniament i la ubicació de les famílies a la graderia.

La regidora d’infància i joventut, Roser Llobera explica que “la valoració és positiva perquè els nens i nenes han pogut gaudir de les activitats sense fer tantes cues i amb un entorn segur”.

La novetat d’enguany ha estat el Wypeout, un inflable on els infants han posat a prova les seves habilitats i han hagut de travessar les boles gegants a l’estil humor amarillo i la zona de jocs amb el futbolí, l’air hockey i la màquina arcade. Els infants de Santpedor també han pogut gaudir com ja és habitual de tallers, infalables, ludoteca o zona esportiva, entre d’altres, guiats pels monitors l’empresa Players Sport i Gestió SL, organitzadors un any més del Món del Joc.

Darrera actualització: 10.01.2022 | 08:32