‘A Santpedor, qui la fa la caga’: balanç de la primera setmana de campanya

Dimecres, 28 d'abril de 2021 a les 00:00

La campanya de sensibilització contra l’abandonament de caques i pipis de gos als carrers ha anat acompanyada d’un reforç de la vigilancia policial en els espais on la gent acostuma a treure més els gossos a passejar i durant les franges horàries de més concurrència, que acostumen a ser a primera hora del matí i a última hora de la tarda.

Una setmana després de la posada en marxa de la campanya, la Policia Local de Santpedor ha controlat el compliment de l’ordenança municipal referent a la tinença d’animals, verificant que els gossos estiguin censats, portin xip i els propietaris es facin càrrec dels excrements. Fins al moment, la Policia Local ha identificat una trentena de persones i se’ls ha informat de la campanya i de l’ordenança.  

Amb la campanya ‘A Santpedor, qui la fa la caga’, a través de vídeos i vinyetes difoses a les xarxes socials i també en paper, l’Ajuntament vol conscienciar a les persones que tenen un gos així com també fer-ne partícip tota la població per fer de Santpedor un poble més net i amable. 

Darrera actualització: 28.04.2021 | 08:53