Adequació dels col·legis electorals i els seus accessos per garantir unes eleccions segures

Dijous, 11 de febrer de 2021 a les 00:01

Els tres col·legis electorals de Santpedor per a les eleccions del 14 de febrer, Cal Llovet, el Convent de Sant Francesc i El Born, s’han adequat amb totes les mesures de prevenció necessàries per garantir la seguretat tant dels electors com dels membres de les meses i dels representants de l’administració.

Els electors i electores hauran d’accedir al col·legi electoral amb mascareta obligatòria i realitzar neteja de mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar. S’haurà d’accedir de forma individual al col·legi, sense acompanyant, excepte que es requereixi per la mateixa assistència. Es recomana que els votants portin el sobre amb la papereta preparat de casa i accedeixin als col·legis a peu. Només es permetrà un/a elector/a per mesa i les meses estaran separades amb la distància de seguretat establerta i el personal de les meses i administració disposaran de tot el material de protecció necessari. 

Per tal de controlar l’aforament dins dels recintes, s’han previst circuits d’espera a l’exterior dels equipaments des d’on es derivarà als electors a les diferents cues de cadascuna de les meses electorals. Els circuits estaran degudament senyalitzats i el representant de l’administració i la Policia Local vetllaran per garantir les mesures de prevenció necessàries. Per tal d’evitar els encreuaments entre persones, s’han habilitat diferents accessos i recorreguts d’entrada i sortida dels col·legis. En les cues a l’exterior, caldrà respectar la distància d’1,5 metres.

Pel que fa a la neteja i desinfecció, es faran treballs de forma freqüent durant tota la jornada a les meses i altres espasi d’ús comú. Les portes dels col·legis estaran obertes durant tota la jornada electoral per tal de garantir la ventilació constant.

Accés a cada col·legi electoral

Darrera actualització: 11.02.2021 | 12:04