Afectacions al trànsit aquest diumenge amb motiu de la Berga-Santpedor

Dijous, 11 de novembre de 2021 a les 08:00

Aquest diumenge 14 de novembre se celebra la Berga-Santpedor, una de les clàssiques esportives del Bages i que té Santpedor com a punt final de recorregut. Per aquest motiu, diumenge entre les 9 i les 17h aproximadament hi haurà tall total de circulació de vehicles en alguns carrers i en altres punts es regularà el trànsit.

La Policia Local de Santpedor recomana que en cas que s’hagi de circular es faci amb molta precaució i que es faci seguint les indicacions policials, dels voluntaris de l’organització i de la senyalització. També recomanen retirar els vehicles que hi pugui haver estacionats ja sigui a la via pública com a garatges privats. Per anar en sentit Manresa, Callús i Navarcles es recomana evitar la Ronda Sant Pere i el carrer Joan Miró. La via alternativa serà el carrer del Monjo, el carrer Pons Grau i la Ronda Sant Pere per la Serreta.

Carrers afectats amb talls parcials o totals:

Carrer de la plaça, Plaça Gran U d’Octubre, plaça Pare Casanovas, carrer Sant Antoni, carrer Sant Isidre, plaça de l’Església, carrer Guimerà, carrer Clot de les Aigües, carrer Passeig, carrer Llissach, plaça del Sindicat, camí de Llussà, carrer Pirineu, carrer Girona, carrer Anselm Clavé, carrer La Pedrosa, carrer Pep Ventura, carrer Dr. Pere Blasco, carrer Pau Vila, Ronda Sant Pere.

Darrera actualització: 10.11.2021 | 11:07