Aquest cap de setmana, Santpedor amb la Marató de TV3

Dimecres, 14 de desembre de 2022 a les 00:00

Santpedor es tenyirà de solidaritat aquest cap de setmana amb diversos actes que recaptaran fons per la Marató de TV3 i la investigació per la salut cardiovascular. 

Espectacle de dansa La màgia del Nadal
Dissabte a les 18h a Cal Llovet està programat un espectacle a càrrec de l’escola de dansa del Casal Cultural Dansaires Manresans. L’entrada val 5€ i la recaptació anirà íntegrament destinada a la Marató.

Camina, corre o pedala
Diumenge al matí el Centre Excursionista 2x2 organitza com ja és tradició el Camina (8km), corre (15km) o pedala (30km)’. Se sortirà a les 9h des de la plaça del Sindicat i el preu és de 5€ amb recaptació íntegrament destinada a la Marató. Enguany la variant caminada serà didàctica 'L'evolució del paisatge santpedorenc a través dels segles' liderada per Francesc Vila. Durada: 2-3h, passant pel meandre del Riudor, el polígon de Santa Anna I, l'ermita de Santa Anna, PR en direcció nord (Pla de les Abelles, Pi del pessebre...) fins a la cruïlla que va al Serrat dels Morts i retorn des de la cruïlla passant pel camí de Llussà.

Pilars per la Marató
Diumenge els Castellers de Santpedor han organitzat una Diada per la Marató de TV3. A les 11h es faran pilars a diverses places del poble i a partir del migdia s’han organitzat diverses activitats al Born, entre elles una botifarrada amb donatiu a la Marató.

Darrera actualització: 13.12.2022 | 18:25