Arriba una nova edició del Cicle Convent, entrades ja a la venda!

Dijous, 21 de d’abril de 2022 a les 00:00

El Convent de Sant Francesc acollirà aquest mes de maig una nova proposta del Cicle Convent, amb Manel Camp i Barcelona Rock Strings com a protagonistes. Les entrades ja estan disponibles a Codetickets i a les oficines de l'Ajuntament. 

El cicle de música, que té per objectiu difondre la música clàssica al territori en un escenari inigualable, integra dos concerts, programats pels dies 8 i 22 de maig a les 6 de la tarda. Les entrades es poden comprar per separat o bé un abonament pels dos concerts, aquí 

La Flor Romanial 

Una cantada amb text adaptat d’Aina Dols i música de Manel Camp omplirà de música el Convent amb la participació dels cors dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Santpedor i la Coral Vint&Sing de l’Escola de Música Ireneu Segarra de Palma de Mallorca. Els instrumentistes seran de l’Escola de Música Esclat de Manresa, l’Escola de Música d’Artés i l’Escola Municipal de Música de Santpedor.

Barcelona Rock Strings

Quintet de corda amb arranjaments propis per reviure l’època daurada del rock interpretada amb instruments clàssics. Tribut a la cultura rock reinterpretant les cançons de grups com Led Zeppelin, AC/DC, Queen, Iron Maiden, Guns'n'Roses o Metallica. Combinació de l’energia i l'expressivitat del rock amb la delicadesa i excel·lència de la música clàssica.

 

Darrera actualització: 21.04.2022 | 10:24