Bona acollida als "Dissabtes de plaça" a Santpedor

Dilluns, 5 de novembre de 2018 a les 00:00

Els mercats ecològics i de proximitat  de la Plaça Gran, i de segona mà i d’intercanvi de la Plaça de L’Església, van atraure desenes de persones en la seva primera edició. La propera serà el primer dissabte del mes de desembre amb la voluntat de consolidar aquesta nova proposta.

 

Informa: Ràdio Santpedor. Desenes de persones va apropar-se dissabte a la primera edició dels Dissabte de Plaça Gran a Santpedor. Un esdeveniment que el primer dissabte de cada mes uneix al nucli antic del poble un mercat de productes ecològics i de proximitat, i un mercat de productes de segona mà i d’intercanvi. Tot plegat a més, amb activitats paral·leles com degustacions i àpats

La Plaça Gran de Santpedor va ser un dels epicentres d’aquesta fira, amb parades de productes de quilòmetre zero i ecològics. S’hi podien trobar productes de menjar com carn, làctics, ous o vegetals. Però també altres coses com ara sabons ecològics. A més, hi havia l’opció de fer una volta pel poble amb una ‘BURRICLETA’, una bicicleta elèctrica que molts es van animar a provar. Tot plegat va deixar satisfets als paradistes de del mercat. 

A part de les parades de productes ecològics i de proximitat a la Plaça Gran, va brillar amb llum pròpia el dinar que es va fer al Born i el Mercat de la Rampoina, a la Plaça de l’Església. Allà hi havia 15 parades amb productes de segona mà i d’intercanvi, però ja se n’han apuntat més de cara a l’edició del mes vinent. Val a dir que les botigues i comerciants del poble també van treure, la majoria, les seves paradetes al carrer.

Darrera actualització: 05.11.2018 | 18:11