Carme Ruscalleda visita l’escola La Serreta de Santpedor en el marc d’un projecte gamificat sobre alimentació i hàbits saludables

Dimarts, 20 de febrer de 2024

L’alumnat de Cicle Inicial de l’Escola La Serreta de Santpedor ha rebut avui la visita de Carme Ruscalleda i Serra en el marc de la 3a edició d’un projecte gamificat, centrat en l’aprenentatge a través del joc, que el Centre realitza un cop cada dos anys.

Per unes setmanes, els infants d’entre set i vuit anys de La Serreta es transporten a l'Escola de Cuina Xef-Xof que a través del personatge fictici de la Carmeta Roscafreda, inspirat en la cuinera Ruscalleda, han de superar diferents reptes amb l’objectiu final de muntar un restaurant saludable amb la possibilitat d'obtenir bledes Michelin.

En aquesta 3a edició els alumnes han pogut rebre la visita de la reconeguda cuinera Carme Ruscalleda que ha contestat algunes preguntes que ells i elles han fet com per exemple a on compra el menjar o què és el que més li agrada de cuinar. Fins i tot ha compartit amb ells una recepta senzilla que provaran de fer a l’escola. Al final de la visita, la guardonada amb estrelles Michelin els ha regalat un ventall amb il·lustracions de menjar saludable que cadascú s’ha pogut endur a casa.

En el marc d’aquest projecte, els infants de l’escola La Serreta treballen aspectes com l'aparell digestiu, l'alimentació i els hàbits saludables, i finalment, les bases per muntar un bon restaurant com pot ser parar taula, l’atenció al client o l’elaboració d’un menú saludable, entre altres.

 Més informació sobre el projecte:  https://jocs.org/2021/09/13/inspiraciones-gamifimaster-2-bledes-michelin/

Darrera actualització: 20.02.2024 | 16:37