Cavalcada de Reis 2022

Dimarts, 4 de gener de 2022 a les 00:00

Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran el dia 5 a les 18.30h a la plaça de l'Església. El dimarts 4 a les 6 de la tarda es podran entregar els regals que seran lliurats al final de la Cavalcada a Cal Llovet. 

L’Ajuntament i la Comissió de Reis han fet canvis en el recorregut per evitar les aglomeracions al màxim possible i s’ha reduït el seguici, que comptarà amb les carrosses dels Reis però no hi haurà seguici a peu.

Els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a les 18.30h a la plaça de l’Església, on rebran les claus del poble a mans de l’Alcalde, Xavier Codina. Seguidament iniciaran el recorregut, que passarà pels carrers Ample, Doctor Vila, Vell, Monjo, Pons Grau, Privilegis i Roger de Flor fins arribar a Cal Llovet, on es farà el lliurament dels regals.

Enguany, l’entrada a la sala serà limitada i exclusiva per les persones que hagin recollit el tiquet aquesta tarda a Cal Llovet mateix a l'entregar els regals. D’aquesta manera, es pretén evitar aglomeracions dins el recinte.

Recordeu que és obligatori l'ús de la mascareta a partir dels 6 anys tant en els espais interiors com exteriors i s'ha de mantenir la distància de seguretat. 

Darrera actualització: 05.01.2022 | 11:01

Imatges

entrega regals