Celeste Alías i Quintet Schubert, les propostes d’enguany al Cicle Convent

Dilluns, 17 d’abril de 2023

Santpedor viurà el mes de maig una nova edició del Cicle Convent, amb dues propostes musicals a càrrec de Celeste Alías i Quintet Schubert. Les entrades ja estan disponibles a Codetickets i a les oficines de l’Ajuntament.

El cicle de música, que té per objectiu difondre la música clàssica al territori en un escenari inigualable, integra dos concerts, programats pels dies 7 i 14 de maig a les 6 de la tarda. Les entrades es poden comprar per separat o bé un abonament pels dos concerts, aquí.

Tranquila · Celeste canta Chavela

Un concert teatralitzat, un cant de llibertat, d’amor, una festa pels difunts, una celebració de la vida i de la mort d’una figura cabdal dins del món de la música popular, la cèlebre cantant Chavela Vargas. Celeste Alías hi posa la cara i la veu i l'acompanya el guitarrista Santi Careta i el bateria l'Oriol Roca. Una festa on morirem, tranquils, d’amor.

Quintet Schubert

Amor per Catalunya, amor per la música . Fa molts anys que tres dels components del grup van deixar el seu país (Txèquia, Bulgària i Rússia) per venir a Catalunya a continuar la seva carrera professional. Aquí van tenir la sort de coincidir amb dos fantàstics músics catalans amb els que han format el QUINTET SHUBERT, que oferirà peces de Mozart i Schubert en un espai immillorable.

Darrera actualització: 14.04.2023 | 13:39