Comencen les votacions del pressupost participatiu 2019 de Santpedor

Dilluns, 4 de març de 2019 a les 00:00

Aquest mes de març es posen a votació 23 propostes de millora per al poble presentades per veïns, escoles i entitats. L'Ajuntament ha habilitat la web de participació on es detallen les 23 propostes, el cost que comporten i permeten la votació online ràpida i fàcil. Només cal clicar aquest enllaç: votacions perssupostos participatius

En el període de presentacions a finals de l'any passat es van presentar un total de 35 propostes. Després de les reunions de les comissions tècnica i política durant el mes de gener i febrer, es va definir la llista de projectes que complien les bases i entren a votació. En total 23 propostes que van des de propostes per a millorar la mobilitat amb l'ús de la bicicleta o bé amb millores als semàfors del poble, projectes que incideixen en la mllora del reciclatge, o bé en equipaments ja siguin esportius, places, o fins i tot en millores a la Capella de Sant Andreu o l'Aiguamoll de la Bòbila. 

Tots els projectes estan detallats al web de participació que va estrenar l'any passat l'Ajuntament de Santpedor i on es poden veure les propostes presentades i emetre el vot. El proper dia 1 d'abril es coneixeran els resultats del que vol la gent de Santpedor que tiri endavant per millorar el poble.

Darrera actualització: 04.03.2019 | 13:07