Concurs de balcons florits i passejades entre flors, algunes de les propostes que es mantenen del Santpedor en Flor

Dijous, 20 de maig de 2021 a les 00:00

La situació sanitària no ha permès programar el Santpedor en Flor que tots coneixem, però l’Ajuntament manté algunes accions amb les flors com a protagonistes.

Del 7 al 14 de juny els balcons es vestiran de color amb el concurs de balcons florits, i els tres més ben engalanats podran guanyar un val per gastar en comerços de la CUSA. Les persones que hi vulguin participar s’han d’inscriure del 25 al 29 de maig a l’oficina de reciclatge.

Una altra de les accions que es mantenen és l’entrega de la petúnia com a mostra d’agraïment pel compromís amb el medi ambient i reciclatge. Les santpedorenques i santpedorencs podran recollir aquesta flor de temporada amb el codi del cubell de reciclatge a la plaça Gran U d’octubre, del 25 al 29 de maig amb els següents horaris:

  • 25 de maig 10h a 13h
  • 26 de maig 17h a 19h
  • 27 de maig 17h a 19h
  • 28 de maig 10h a 13h
  • 29 de maig 10h a 13h

La proposta d’enguany també inclou les passejades en flor el cap de setmana 29 i 30 de maig. Dissabte 29 al matí el Centre Excursionista 2x2 ha organitzat un recorregut per descobrir les plantes i flors que tenim al nostre entorn natural amb una aplicació mòbil que ajudarà a reconèixer-les. La caminada sortirà a les 9 del matí de la plaça del Sindicat, no cal inscripció prèvia, i es demana que els participants es descarreguin l’aplicació mòbil PlantNet prèviament.

Diumenge 30 hi haurà una altra passejada, aquesta vegada pel nucli urbà, per conèixer les plantes i arbres que ens envolten i les seves particularitats. Es demana inscripció prèvia del 25 al 29 de maig a l’Oficina de Reciclatge. L’activitat durarà una hora i sortirà a les 10h del matí de la plaça Gran U d’octubre.

L’Ajuntament preveu recuperar l’any vinent el Santpedor en Flor que tots coneixem, amb múltiples muntatges florals i ornamentacions a places i racons de Santpedor.

Darrera actualització: 20.05.2021 | 09:12