Consulteu aquí les bases del Concurs de Disfresses del Carnestoltes 2024

Divendres, 26 de gener de 2024

INFORMACIÓ GENERAL

 

El concurs de disfresses, que tindrà lloc en el marc del Carnestoltes de Santpedor, se celebrarà el dissabte 10 de febrer de 2024. Totes aquelles persones, comparses i carrosses que participin a la rua i vulguin formar part del concurs de disfresses i optar als premis de les diferents categories, hauran de formalitzar la seva inscripció prèviament a les oficines de l’Ajuntament i el mateix dissabte 10 de febrer a la plaça Catalunya de 17 a 18.30h.

 

 1. Cada carrossa, individual i parella ha de portar el número d’identificació assignat en el moment de les inscripcions.

 

 1. Totes les carrosses, comparses, parelles i individuals, han d’estar al lloc de sortida a les 18h.

 

 1. El recorregut de la rua serà el següent: Ronda Sant Pere direcció carrer Núria, seguint pels carrers Monjo, Pons Grau, Privilegis, Verge de Juncadella, Monjo, Timbaler del Bruc, Muralla de Manresa, Passeig, Ample, Dr. Vila, Vell, Verge de Juncadella i Roger de Flor per acabar a la zona de Cal Llovet.

 

 1. El jurat qualificador no estarà situat en un punt fix del recorregut sinó que anirà valorant en conjunt tota la desfilada. El veredicte del jurat es donarà a conèixer la nit de dissabte a Cal Llovet, abans del Ball de Carnestoltes, on obligatòriament hi haurà d’haver un representant per recollir el premi.

 

 1. El jurat en les seves votacions valorarà per igual coreografia, carrossa, vestuari, laboriositat i originalitat i el seu veredicte serà inapel·lable.

 

 1. Des del moment de la concentració, el conductor responsable del vehicle no podrà abandonar-lo per cap motiu i haurà de seguir les instruccions que li pugui donar l’organització. Durant la concentració i mentre no s’iniciï la rua, el volum de la megafonia dels diferents grups ha de fer possible la comunicació entre les persones.

 

 1. Premis: El concurs concedirà premis en les categories de millor carrossa i millor comparsa, d'una banda; i premis més a la millor disfressa individual o millor disfressa en parella.
 

 

 

INDIVIDUAL/PARELLA

1R PREMI: 60€

2N PREMI: 40€

3R PREMI: 20€

COMPARSES

1R PREMI: 150€

2N PREMI: 100€

3R PREMI: 75€

CARROSSES

1R PREMI: 150€

2N PREMI: 100€

3R PREMI: 75€

 

 1. Es considera CARROSSA: El grup participant superior a dues persones amb una plataforma (superior a 2x4m) amb tracció mecànica o remolcada per un vehicle.

 

 1. Es considera COMPARSA: El grup participant superior a dues persones es considerarà comparsa amb una plataforma mòbil (de mida no superior 2x4m) o bé motoritzada, remolcada per un vehicle o bé tracció humana.

 

 1. Les mides màximes permeses de les carrosses són 2,50m d’amplada x 6m de llargada. L’alçada màxima de la carrossa ha de ser de 3m aproximadament.

 

 1. Està autoritzada la utilització de qualsevol aparell mecànic o tècnic per a potenciar l’ambientació (grups electrògens, equip de so i de llum, etc.).

 

 1. És obligatori portar la música i el so de les carrosses a davant (els altaveus a la carrossa o similar i la gent al darrere). En el cas dels grups que portin música davant i darrere, la condició és que la música de la carrossa de darrere sigui menys potent que la de davant. La potència de so màxima serà de 5000W.

 

 1. No està permès utilitzar paper triturat d’oficina durant el recorregut de la rua per evitar possibles embussos al clavegueram.
Darrera actualització: 26.01.2024 | 13:44