Diada de Sant Jordi amb actes a l’exterior i parades repartides pel poble

Dimarts, 20 d'abril de 2021 a les 00:00

Arriba la Diada de Sant Jordi 2021. A Santpedor s’han organitzat un seguit d’actes adaptats a la situació sanitària actual i repartits durant tota la setmana.

El tret de sortida el donarà la presentació del conte ‘Saltiró, el colom amic’, dimecres a les 19h a la plaça Gran U d’octubre, amb les autores santpedorenques Margarida Picart i Núria Viladés, acompanyades pel regidor de Cultura, Agustí Comas.

Des de la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas s’han organitzat dues activitats de lectura per als més xics. Dijous a les 18h a la Biblioteca, L’Hora del conte amb ‘Batecs’ i els seus autors, Sol Camps i Eduard Sisquella. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Dissabte a les 11h a l’exterior de Cal Llovet i sense inscripció prèvia es farà L’Hora del conte amb ‘Històries en blanc’ amb David Aguilera Lo Cigronet.

Durant tota la setmana es podrà votar entre els finalistes del certamen literari del Lokal de la Vila a través del seu Instagram. El dia de Sant Jordi s’anunciaran els joves guanyadors.

Divendres 23 Santpedor viurà una Diada atípica, amb parades davant de les llibreries i floristeries i algunes parades d’entitats repartides per les places del poble i carrers del barri antic per evitar aglomeracions.

Feliç Sant Jordi santpedorencs i santpedorenques!

Darrera actualització: 20.04.2021 | 10:03