Dimarts que ve, 29 de gener, sessió per resoldre dubtes sobre les quotes urbanístiques del Mirador de Montserrat

Dilluns, 21 de gener de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Santpedor ha organitzat per a dimarts que ve una jornada per a resoldre dubtes que puguin tenir els veïns i les veïnes afectats per les quotes urbanístiques de les obres al Mirador de Montserrat. Se celebraran a l’auditori del Convent i es pot anar matí o tarda. Al matí, responsables tècnics dels serveis municipals atendran els dubtes dels interessats i les interessades a les 12h i,  a la tarda,  ho faran a les 19h.

Les quotes urbanístiques permetran finançar l'inici d'un projecte històric: la urbanització del Mirador. Abans de poder fer aquesta urbanització, l’Ajuntament ha assumit aquest 2018 les obres del col·lector que connecta el Mirador i el nucli urbà de Santpedor i que eren el pas previ a poder fer després la xarxa de clavegueram. Ara ja està tot a punt per empènyer les obres d’urbanització amb l’objectiu que el projecte del col·lector s’encavalqui precisament amb els treballs del nou clavegueram.

En total les despeses d’urbanització, executades i futures, es financen en un 22,8% per part de l’Ajuntament i en un 77,2% per part dels propietaris. No tot s’ha de pagar ara, la fase de clavegueram té un cost total de 2,4 milions d’euros i és la que s’afrontarà el proper 2019-2020 amb quotes urbanístiques, d’acord a la legislació urbanística de Catalunya.

Darrera actualització: 22.01.2019 | 20:56