Diumenge s'estrena el Cicle Convent amb un espectacle musical de dibuixos amb sorra contra l'alzheimer

Dijous, 2 de maig de 2024

Postals presents per a una mare absent és la primera proposta del Cicle Convent de Santpedor d'enguany.

Es tracta d'una obra emocionant acompanyada de piano, sorra i paraules per parlar de l’alzheimer, a càrrec de Pep Garcia Orri (text i interpretació) Elisenda Duocastella Pla (piano i composició) Toni Ortiz Jurado (dibuixos amb sorra). S'interpretarà aquest diumenge 5 de maig a les 18 h a l'Auditori Convent de Sant Francesc.

La segona proposta del Cicle Convent serà el 26 de maig amb El Messies de Händel, a càrrec de la Polifònica de Puig-Reig i Camerata Bacasis).

Les entrades es poden comprar per separat o bé un abonament pels dos concerts, a través de la plataforma codetickets.

 

POSTALS PRESENTS PER A UNA MARE ABSENT

Amb les paraules del llibre ‘Postals presents per a una mare absent’ (Edicions l’Albí 2018) compartides en viu i en harmonia amb el traç de la sorra i el so del piano.

Parlem d’Alzheimer per compartir la vida, acompanyar les ombres i reivindicar el valor de les emocions, també quan l’Alzheimer hi és, amb una mirada poètica, neta i clara.

 

EL MESSIES DE HÄNDEL (Polifònica de Puig-Reig i Camerata Bacassis)

Després de projectes trencadors i innovadors (música electrònica, músiques del món...), la Camerata Bacasis, juntament amb la Polifònica de Puig-reig, vol oferir alguns fragments d’aquest clàssic de Nadal i Setmana Santa a tothom, especialment al públic de les seves darreres propostes més trencadores, per a qui El Messies pot ser un gran descobriment inesperat; no només d’una obra, sinó també potser d’un gènere musical, la música clàssica.

Darrera actualització: 2.05.2024 | 15:03