El CAP programa un taller de cuina per millorar els hàbits alimentaris

Dijous, 16 de març de 2023

El CAP Santpedor, amb la col·laboració de l’ICS Catalunya central, organitza el taller de cuina ‘Bon profit i bona salut’ per a millorar els hàbits alimentaris de la població. Constarà de quatre sessions i l’impartirà la dietista-nutricionista del CAP Santpedor, Alba Adot, amb la col·laboració de Celi Núñez, cuinera i veïna de Santpedor.

La primera edició serà els dimecres 19 i 26 d’abril, 3 i 10 de maig de 9.30h a 10.30h i la segona edició serà els dimecres 7, 14, 21 i 28 de juny de 10.45 a 11.45. El taller es farà a la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas i cal inscripció prèvia al CAP.

Durant les quatre sessions del taller es parlarà de què s’entén per alimentació saludable i com posar-la en pràctica fins a com fer la compra per arribar al plat. També es tindrà especial sensibilització i cura  amb el malbaratament dels aliments i s’adaptaran les dietes amb les malalties més freqüents entre la població.

Darrera actualització: 14.03.2023 | 08:50