El grup Allioli posa música al concert de Fira de Sant Miquel a Santpedor dissabte a la nit

Dimarts, 24 de setembre de 2019 a les 00:00

Abans actuaran els tres finalistes de la 8a edició el concurs de música jove. A la porta de Cal Llovet s’instal·larà el punt lila amb voluntàries que han fet formació aquest cap de setmana. Els actes de Fira Sant Miquel culminen diumenge amb la 29a edició de la fira de productes naturals i ecològics amb músics i artistes al carrer.,

La 8a edició del concurs de música jove comptarà dissabte a la nit amb l’actuació dels tres finalistes com a preàmbul del concert de Fira que té com a cap de cartell el grup de versions Allioli. Una formació que arriba a Santpedor després d’haver actuat a prop de 30 places diferents aquest any i que posarà música a la vigília de la Fira.

Abans, a la final del concurs de músics joves actuaran tres grups: Drumedaris Band, Soma i Artdèria. Drumedaris Band és la única formació del Bages. Provinent de Súria, està compost per 8 joves d’entre 16 i 19 anys estudiants de música i que porta un repertori d’estils variats. A la final també ha arribat el grup Soma de Cornellà de Llobregat amb 4 joves d’entre 19 i 22 anys. Una formació que va néixer al 2016 de rock alternatiu, tal i com es defineixen. En aquest moments  el grup està recaptant diners per a finançar el seu primer àlbum d’estudi. Artdèria de Girona i amb 5 components d’entre 16 i 21 anys tanca la final. El grup s’ha format aquest mateix any amb la voluntat d’expressar, diuen, les seves reflexions sobre el món. La seva sonoritat és un rock molt personal.

El concert començarà a les 12 de la mitjanit amb els grups més joves i al voltant de les 2 actuarà Allioli. A l’entrada del recinte de Cal Llovet s’instal·larà el Punt Lila. Precisament l’Ajuntament ha promogut aquest dissabte passat una formació oberta a la gent interessada de col·laborar amb el Punt Lila per disposar d’espais d’oci lliures d’assetjament sexual. El Punt Lila Santpedor oferirà suport i informació així com també atenció a víctimes.

La música no acaba però amb el concert de dissabte, diumenge, durant la celebració de la 29a edició de la fira de productes naturals i ecològics actuaran mitja dotzena de grups de músics al carrer. Les inscripcions per apuntar-se es poden fer presencialment a l’Ajuntament o bé a través de la web i encara està obert el termini per inscriure’s fins dissabte.

Darrera actualització: 24.09.2019 | 19:50