El Lokal de la Vila celebra 12 anys de trajectòria

Dijous, 4 de novembre de 2021 a les 00:00

El Casal de Joves de Santpedor celebra aquest mes de novembre el seu 12è aniversari. El Lokal de la Vila és un equipament municipal pensat per als i les joves de Santpedor que desenvolupa les funcions de Punt d'Informació Juvenil i de Casal de Joves. Es programen un centenar d'activitats anuals adreçades al jovent del poble, amb diverses propostes de formació, cultura, esport i lleure.

El programa festiu del 12è aniversari començarà el 9 de novembre, amb el tradicional Joc del killer i la pintada d’un mural col·lectiu a partir de la creació d’una de les joves del Lokal. Amb motiu dels 12 anys de trajectòria, el Lokal de la Vila també ha programat un taller de cuina per elaborar un pastís d’aniversari. El divendres 12 de novembre es podrà participar i gaudir de batalles de rap al mateix Lokal, dinamitzades per Stalow, una associació juvenil de Manresa. Per cloure la setmana festiva, el dissabte 13 de novembre s’ha programat un torneig de futbol.

A banda de les activitats dedicades al 12è aniversari, el Lokal de la Vila ha iniciat el nou curs escolar amb un degoteig constant de propostes, entre els quals cal destacar l’Hort jove, tallers de cuina, jocs de taula i diversos tornejos esportius. Aquest mes de novembre està previst un taller de fotografia per a joves a la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas a càrrec de Marta Llansó i Berta Pubill. De cara al mes de desembre hi ha programada una caminada, una tarda de ball, un torneig d’escacs i un karaoke, entre d’altres propostes.

Darrera actualització: 04.11.2021 | 12:29