El poble s'ha tornat a omplir de color en una edició molt participada del Santpedor en Flor

Dilluns, 9 de de maig de 2022 a les 00:00

Els muntatges florals i les activitats al carrer han tornat a omplir Santpedor amb molt bona rebuda. 

Dos anys després de l’última edició en format habitual, Santpedor ha viscut amb molta participació el retorn d’una Primavera sense restriccions i amb tres explosions de color: el verd de la Primavera, el groc de l’estiu i el vermell de la terra llaurada de tardor. Tres colors que simbolitzen l’origen de la vida humana i la història agrària del poble. Una vida representada per les flors, però també per les entitats, que han tingut una gran presència en l’edició d’enguany. Una explosió de color i un reconeixement a la tasca de la vida associativa de Santpedor.

Els tres colors arribaven en tres recorreguts des de tres places diferents fins a la plaça Gran U d’Octubre, epicentre de les activitats. Dissabte, amb el mercat de proximitat i mercat de la rampoina també s’hi va poder veure un espectacle infantil amb Ai Carai! i un espectacle de percussió. També va ser el punt final de la visita guiada per la vila medieval, amb l’exposició dels privilegis reials de Santpedor a la Capella de Sant Andreu. A la mateixa Capella també hi ha hagut tot el cap de setmana una exposició de bonsais.

Diumenge, arribada dels tres colors a la plaça Gran simbolitzada per una desfilada d’entitats a càrrec dels Geganters de Santpedor i els Batukd’Or amb un espectacle de dansa final. A la mateixa plaça, mostra d’entitats amb l’escola de talla de Santpedor, les puntaires i l’escola de Dansa de Castellnou.

Podeu veure les imatges a les xarxes socials de l'Ajuntament: @ajsantpedor i també amb el hashtag #Santpedorenflor 

Darrera actualització: 09.05.2022 | 10:06