El pregó amb Rafa Martínez i l’empartxada donaran el tret de sortida aquest dijous a la Festa Major de Santpedor

Dimarts, 8 de juny de 2021 a les 00:00

Santpedor celebra aquesta setmana una Festa Major adaptada a les mesures però amb l’essència de sempre. Des de dijous i fins dilluns hi ha programats concerts, espectacles i mostres de cultura popular, que entre altres propostes faran viure una de les festes més esperades pels santpedorencs i santpedorenques.

Dijous el pregó institucional amb el santpedorenc i reconegut jugador de bàsquet Rafa Martínez donarà el tret de sortida a la Festa Major 2021. Seguidament arrancarà la 8a Empartxada a càrrec de les Penyes de Santpedor, amb l’actuació dels Bous de foc i un concert amb El Quinto Carajillo.

Divendres la festa continua amb el pregó infantil a càrrec del Consell dels Infants de Santpedor, i l’espectacle infantil El teatre arrossegat de Catalunya a la plaça Gran U d’octubre. També a la mateixa plaça es farà l’encassacada del Timbaler, amb la xaranga Màgic i al vespre, DJ’s amb Boite Lennon a l’exterior de Cal Llovet i concert amb The Papa’s and The Popo’s.

Dissabte al matí l’Auditori del Convent de Sant Francesc s’omplirà de música amb els concerts dels conjunts instrumentals de l’Escola Municipal de Música de Santpedor. A partir de les 12h i durant la tarda, la Xaranga Kriptonita visitarà les penyes, que es trobaran separadament per fer les tradicionals paelles de Festa Major. A la tarda hi ha programades dues sessions de concerts amb l’Orquestra Chatta i un espectacle familiar amb Marcel Gros i Teatre Mòbil. Al vespre, DJ’s amb Boite Lennon a l’exterior de Cal Llovet i concert amb Dalton Bang. 

El repic de les campaneres de Santpedor encetarà els actes de diumenge, que comptaran amb una matinal de cultura popular amb la participació de la colla bastonera Els Picarols, els castellers de Santpedor, els Bous de Foc, la colla gegantera i grallers de Santpedor i l’Associació Cultura Popular Escoles de Santpedor. A Cal Llovet hi ha programades tres sessions amb l’Orquestra Selvatana i a la plaça Gran U d’Octubre, Plantada de jocs d’en Robin amb Circ de Jocs. Durant la tarda la xaranga Kriptonita animarà els carrers del poble i al vespre a l’exterior de Cal Llovet, sessió de DJ’s amb Boite Lennon i concert amb l’Orquestra Tropical.

Dilluns arriba la traca final amb un espectacle infantil amb Betu El Pallasso, una mini gimcana organitzada pel Consell dels Infants i l’espectacle Una Nit amb el Mag Lari. La Festa Major clourà amb un castell de focs que es visualitzarà de forma simultània a dos llocs diferents del poble.

Consulteu el programa complet aquí.

Darrera actualització: 08.06.2021 | 13:07