El primer cap de setmana de maig torna el Santpedor en Flor, enguany amb el focus en les emocions i amb ornamentació principalment en espais interiors

Dilluns, 24 d’abril de 2023

Santpedor reviurà el proper cap de setmana 6 i 7 de maig la fira Santpedor en Flor, aquesta vegada amb ornamentacions florals principalment en espais interiors, on conviuran flors, art i emocions.

L’edició d’enguany del Santpedor en flor convida a mirar cap endins, on es mouen les emocions i els sentiments i per això les ornamentacions florals estaran principalment en espais interiors que es podran visitar durant tot el cap de setmana: Cal Bosch, la Rectoria, l’Església de Sant Pere, el pati de Cal Clarassó, els arcs de la plaça Gran U d’Octubre i Cal Ballaró.

El programa d’actes inclou activitats al carrer durant tot el cap de setmana, visita oberta als espais florals i un paper molt rellevant de les entitats del poble. Dissabte al matí hi haurà el mercat de proximitat a la plaça Gran U d’Octubre, amb una parada de planta i flor i amb l’actuació musical de la cantautora santpedorenca Anaïs Vila. Durant el matí es podrà gaudir de la visita teatralitzada a la vila medieval (amb inscripció prèvia) i de l’espectacle de l’Escola de Dansa de Castellnou; i al vespre la CUSA organitza a la plaça Gran la Fira de la Cervesa i el Got. Diumenge està previst un cabaret de circ i la cercavila d’entitats de cultura popular pels carrers del barri antic, i per tancar el cap de setmana, el primer concert del Cicle Convent, amb Celeste Alias al Convent de Sant Francesc. El divendres 5 de maig s’ha programat a La Nau la prèvia a l’inici de la fira, amb l’espectacle ‘Éssers humans i altres monstres dels voltants’, de la companyia La Cervical, dins el circuit de preestrenes de Testimoni Escènic.

Els balcons de les cases tornaran a omplir-se de color amb el concurs de balcons florits, amb inscripció prèvia a l’Ajuntament des del 24 d’abril al 5 de maig, i amb tres premis de fins a 150€. Del 3 al 6 de maig, des de l’oficina de reciclatge es farà un any més l’entrega de la flor als santpedorencs i santpedorenques com a mostra d’agraïment pel seu compromís amb el medi ambient i el reciclatge. Consulta el programa d’actes aquí

Darrera actualització: 24.04.2023 | 12:37