El Punt d’Orientació Jurídica Municipal atendrà a l’Ajuntament de Santpedor el pròxim 20 de març

Dimecres, 13 de març de 2024

Es tracta del Servei itinerant mensual que ofereix la Diputació de Barcelona entre diversos municipis i que serà a l’Ajuntament de Santpedor el dimecres 20 de març d’11 h a 12.30 h amb cita prèvia. Es pot fer la reserva d’hora trucant a l’Ajuntament i dirigint-se a l’àrea de Serveis Socials. 

 

El POJM és un servei mensual que assessora en qüestions jurídiques de caràcter general a persones usuàries, derivades dels serveis socials municipals, per proporcionar una primera orientació i facilitar la tramitació de la justícia gratuïta i de l’advocat d’ofici, si es requereix.

S’hi pot plantejar qualsevol mena de consulta, excepte aquelles relacionades amb el dret laboral i de seguretat social, així com d'estrangeria.

Es tracta d’un servei mensual itinerant entre diversos municipis que presta la Diputació de Barcelona mitjançant un conveni de col·laboració amb el Col·legi d’Advocats. L’advocat/a atén les consultes a l’Ajuntament i, si s'escau, fa la derivació al Servei d'Intermediació per a Deutes de l'Habitatge (SIDH),  al Servei d'Orientació sobre Mediació (SOM) i a altres serveis.

Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Atenció Ciutadana de Serveis Socials de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous de 17 a 19 h. També ho podeu fer al telèfon 93 827 28 28 (ext. Serveis Socials).

Darrera actualització: 11.03.2024 | 13:11