Els informatius de Ràdio Santpedor estrenen nova veu

Dijous, 27 d'agost de 2020 a les 00:00

Des del 20 de juliol, Ràdio Santpedor té una nova presentadora dels informatius. Es tracta de la periodista manresana Magda Muñoz. Ella és la responsable de posar-nos al dia amb les informacions més rellevants relacionades amb Santpedor. Aquest estiu, ha entrevistat a tots els portaveus de les 5 formacions amb representació municipal que han fet balanç del primer any de gestió desde les eleccions on hi ha hagut un pacte de govern, votacions en un procés participatiu sobre el futur de les vaquetes i una situació inimaginable com la crisi de la COVID19. Demà divendres podeu escoltar la darrera entrevista.

Us recordem que els informatius s'emeten els divendres a les 13h en directe pel 90.0 i que els podeu escoltar a la web de la ràdio santpedor.net. 

Al nostre portal municipal hi trobareu també un link directe.

 

A mitjans de setembre, els informatius presentaran un nou format. També l'associació d'amics de Ràdio Santpedor encetarà la nova temporada. Us en mantindrem informats dels canvis. Teniu la porta oberta a col·laborar amb la ràdio. Si voleu fer de voluntaris a la ràdio contacteu amb: spdr.comunicacio@santpedor.cat.

 

Darrera actualització: 27.08.2020 | 13:41