Els nens de l'EMMS a l'Auditori de Barcelona

Dilluns, 15 d'abril de 2019 a les 00:00

Magnífic concert a l'Auditori de Barcelona amb participació del cor d’alumnes de 2n d’iniciació de l’escola municipal de música de Santpedor al concert d’homenatge a la compositora i pedagoga catalana Narcisa Freixas en commemoració del 160è aniversari del seu naixement. A l’acte hi van intervenir més de tres-cents cantaires d’escoles de música i conservatoris de Catalunya, dues cobles juvenils i els guanyadors del Premi Narcisa Freixas per a joves intèrprets. La direcció va anar a càrrec de Mireia Barrera (cors) i Jordi Figaró (cobles).

El concert va congregar uns mil dos-cents assistents i va comptar amb la presència de la néta de Narcisa Freixas, així com de representants del Departament d’Educació i de les principals associacions d’escoles de música i conservatoris de Catalunya. El repertori de l’acte estava format íntegrament per obres líriques, corals i instrumentals d’aquesta compositora del modernisme català. Els i les alumnes de Santpedor eren els únics representants del Bages i van cantar al costat de 16 cors més de tot Catalunya.

El projecte Narcisa Freixas 160 Anys és una proposta de l’àrea de música del Servei d’Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació que ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’Escoles de Música, de l’Associació de Conservatoris de Catalunya i d’Escoles de Música d’Iniciativa Privada Associades de Catalunya.

Darrera actualització: 17.04.2019 | 14:25