Els premiats als concursos de Festa Major s'enduen un àpat a restaurants de Santpedor

Dimarts, 23 de juny de 2020 a les 00:00

La Festa Major Confinada de Santpedor encara cueja i avui dijous s’han donat a conèixer els 5 guanyadors als 4 concursos organitzats per l’Ajuntament. Laura Parcerisa pel cartell, Montse Ferrer en la categoria de balcó guarnit, Jaume Illa en el millor vídeo i Pepe Jiménez i Xavier Prat amb les millors fotografies s’enduen el reconeixement d’aquest any tan especial. El concurs de fotografia és el que major participació ha tingut amb imatges espectaculars de les cercaviles organitzades i sobretot dels 2 castells de foc simultanis.

En un acte informal i amb les mesures de seguretat sanitàries ha servit per lliurar els premis als 4 concursos organitzats aquesta festa major confinada. Cada guanyador s’endú com a reconeixement un diploma per la seva participació i un àpat per a dues persones en un restaurant de Santpedor de l’elecció dels guanyadors. Premis que busquen donar una major visibilitat a la restauració local, un dels sectors més afectats per la crisi sanitària.

Laura Parcerisa que va guanyar el concurs de cartells de la Festa Major, Montse Ferrer que ha guanyat el concurs de balcons guarnits de festa i Jaume Illa en la categoria clau de plata al millor vídeo han recollit de mans de l’alcalde Xavier Codina i el regidor de cultura Agustí Comas els diplomes acreditatius. També han guanyat en la modalitat de fotografia ex aequo Xavier Prat i Pepe Jiménez per dues imatges dels castells de foc, novetat de la festa major confinada. En els seus casos, el lliurament de premis s'ha celebrat en una jornada diferent. 

Els concursos sobre diferents temàtiques han estat molt participats, especialment el de fotografia amb imatges de les dues cercaviles infantils, del bous de foc que també van sortir pels carrers perquè la gent podés veure des del davant de les seves cases o des dels balcons les activitats programades. Però el tema que més fotografies i vídeos ha acaparat en aquesta edició especial de la festa major és precisament el foc i en concret, els dos castells de foc simultanis que es van celebrar el dilluns per tancar la festa.

Darrera actualització: 25.06.2020 | 17:12