Escolteu diumenge la final del Busca-raons a Ràdio Santpedor

Dissabte, 1 de juny de 2024

Alumnat de 4t d’ESO de l’institut d’Auro va participar el 8 de maig a les semifinals i la final del programa radiofònic de debats el Busca-raons, conduït per Jordi Vila Prat i coordinat per Laura Rubio Garriga, amb el suport de l’Ajuntament. El programa s’emet aquest diumenge 2 de juny a les 12 h a Ràdio Santpedor al 90.00 de l’FM.

A les semifinals, els alumnes van haver de defensar arguments a favor i en contra de si caldria més activitat física en el currículum d'ESO i si seria bo comptar amb una assignatura de feines domèstiques.

En la final, el tema de debat va ser si les vacances escolars haurien d'estar més repartides durant el curs. Les intervencions de tots els equips van aportar arguments molt interessants i els nois i noies de 4t d'ESO van posar molt d'interès a defensar-los. Cal felicitar tots els i les participants i a l'equip guanyador, format per la Júlia Batista, el Gerard Caparrós, el Manuel Mur, la Laia Sala i l'Agnès Torra.

El Busca-raons és un programa fruit de la col·laboració entre Ràdio Santpedor i l'institut d'Auro, amb el suport de l'Ajuntament de Santpedor, que enguany ha arribat a la tercera temporada.

L'alumnat prepara per grups a l'aula una temàtica de debat i un cop a la ràdio, un equip l'ha de defensar i l'altre anar-hi en contra. Es tracta d'un programa per fomentar l'esperit crític i el treball en equip, així com l'oratòria i la capacitat de cerca d'informació i síntesi.

Darrera actualització: 1.06.2024 | 11:51