Finalitzen les obres de la nova escola Serreta, que s’estrenarà després de Nadal

Dijous, 22 de desembre de 2022 a les 00:00

El nou edifici de l’Escola La Serreta ja està a punt. Amb les obres ja finalitzades, aquests últims dies la Brigada Municipal i tot l’equip educatiu ha estat ultimant el trasllat per a poder iniciar les classes amb normalitat al nou edifici tornant de vacances de Nadal, el 9 de gener de 2023.

Les noves instal·lacions de la Serreta mantindran el centre amb una sola línia educativa i posaran fi als barracons, on s’ha situat l’escola des dels seus inicis. El nou edifici compta amb 2.320 metres quadrats i amb una capacitat de 225 alumnes distribuïts en dues plantes.  L’espai dedicat a educació infantil disposa de tres aules, serveis, aula de psicomotricitat, tutoria i magatzem i a la planta de primària hi ha 10 aules a més de cuina, magatzem, lavabos i les zones comunes. L’escola també compta amb una sala polivalent amb un escenari i vestidors, una àrea d’administració i consergeria i un espai per a l’AFA.

A finals del 2020 el departament d’Educació va iniciar les obres de la nova escola en uns terrenys cedits per l’Ajuntament de Santpedor, molt a prop de l’escola actual. El Consistori, per la seva banda, ha urbanitzat el carrer Pau Casals per a accedir al nou edifici.

Darrera actualització: 22.12.2022 | 08:57