Fins a 53 sancions a Santpedor per no respectar el confinament en 3 setmanes

Divendres, 3 d'abril de 2020 a les 00:00

La policia local de Santpedor ha interposat fins a 53 sncions administratives en les tres primeres setmanes de confinament. Els controls policials es fan en rondes pel poble amb vehicles circulant i també de manera fixe en controls a accessos al municipi. Vetllar perquè es respecti el confinament decretat és una de les responsabilitats del cos policial durant aquestes setmanes 

Però tot i que hi ha molta gent conscienciada de la necessitat de quedar-se a casa per evitar la propagació de la pandèmia i el col.lapse sanitari, no tothom es pren seriosament el confinament i la policia ha de sancionar.
❗️Fins ara hi ha hagut 53 tramitacions administratives de sancions de persones que no complien el confinament. Hi ha hagut casos tan diversos com un grup de joves prenent una beguda al carrer, corredors que agafaven el vehicle per anar als afores del poble, ciclistes, grups de gent que treuen una mascota a passejar.
❗️Fins i tot hi ha hagut en aquest temps una sanció tramitada penalment per reincidència.

👉El confinament s'ha decretat per necessitat. La teva acció avui pot ser la teva i la nostra salut demà. El confinament és responsabilitat de tots, no ens inventem excuses per trencar-lo.

Darrera actualització: 07.04.2020 | 23:25