Inscripcions obertes al curs de català, nivell B1

Dimecres, 18 d'agost de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Santpedor, amb el suport del Consell Comarcal del Bages, porta a terme el desplegament del Servei de Primera Acollida amb la realització del curs de català de nivell B1, que inclou els mòduls sobre coneixements laborals i coneixements de la societat catalana, entre d’altres.

El curs començarà el proper 13 de setembre i finalitzarà el 21 de desembre i es farà en horari de dilluns a dijous de 9.30 a 11.30h. El límit de participants és de 15 persones i el termini màxim per apuntar-se és el 3 de setembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14h i dijous de 17 a 19h.

Poden sol·licitar l’accés al Servei de Primera Acollida totes les persones estrangeres empadronades a Catalunya, no comunitàries i sense residència permanent, independentment de la data d’arribada. L’acreditació d’aquests coneixements permet obetnir el certificat d’acollida, molt útil en processos d’estrangeria com l’arrelament social, la modificació o renovació d’autoritzacions de residència, entre d’altres.

Enllaç al tríptic en diferents idiomes 

Darrera actualització: 01.09.2021 | 11:46