Ja es poden recollir les targetes d’accés a l’àrea d’emergència

Dilluns, 9 de gener de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament de Santpedor ha habilitat una nova àrea d’emergència just al costat d’on era fins ara, tancada i amb accés restringit per als veïns i veïnes de Santpedor. A partir d’avui s’hi pot accedir amb la targeta electrònica de cada domicili.

L’àrea d’emergència està pensada únicament per aquells casos on no es pot utilitzar el porta a porta i per casos d’emergència i excepcionals però no per a un ús normalitzat. A l’inici del porta a porta, l’any 2004,  l’Ajuntament va decidir que l’àrea d’emergència fos d’accés lliure, però la decisió estava supeditada a que se’n fes un bon ús. Tot i que bona part dels veïns i veïnes de Santpedor l’utilitzen correctament, s’han detectat conductes incíviques continuades en el temps que fan impossible mantenir-la neta i fer una bona gestió dels residus. Per això, a partir d’ara l’accés estarà restringit i, llevat d’excepcions, només s’hi podrà accedir 15 vegades l’any.

Com aconseguir la targeta?
Durant el mes de desembre es va fer arribar una carta als veïns i veïnes adreçada a les persones que viuen al domicili. Amb aquesta carta, correctament emplenada, s’haurà d’anar a recollir la targeta a la mateixa àrea d’emergència (carrer de la Rasa, 56) del 9 al 31 de gener, de dilluns a divendres entre les 9 del matí i les 8 del vespre. Passat aquest període, caldrà anar a recollir la targeta a l’oficina del reciclatge. Totes les persones que no hagin rebut la carta, hauran de posar-se en contacte amb l’oficina de reciclatge directament. Recordem que l’oficina està oberta de dilluns a divendres d’11 a 13h i dijous de 16 a 19h (santpedor@corpcld.com o al 938273319).

Darrera actualització: 09.01.2023 | 10:26