Ja hi ha guanyadors als pressupostos participatius de Santpedor d'aquest 2019

Dimecres, 3 d'abril de 2019 a les 00:00

Les papereres de reciclatge, millores a la caseta de l'Aiguamoll de la Bòbila, un parc per a gossos i noves taules plegables per a entitats són les quatre propostes que han aconseguit guanyar en la tercera edicióde pressupostos participatius a Santpedor. També hi ha una cinquena proposta que per pressupost està pendent de veure el cost real dels altres projecte però que l'Ajuntament vol veure si es pot fer parcialment com és l'ampliació de l'Skate Parc. 

Ja tenim guanyadors dels pressupostos participatius de Santpedor 2019. En total han votat 674 persones d’un univers de 6.152 votants. Representa una participació de 10,95%. Aquestes i altres dades s'han presentat en un acte públic celebrat dilluns dia 1 d'abril a les 19h a la Capella de Sant Andreu.
Els resultats han estat:
Projectes guanyadors per tram (és a dir segons cost de la inversió):
➡️ tram 1: papereres
➡️ tram 2: caseta Aiguamoll
➡️ tram 3: parc de gossos / taules plegables

Per posar consultar els projectes guanyadors, us deixem el link a la pàgina web de participació. Cliqueu aquí.  Agraïm a tots els participants tant en el procés de presentació de propostes com ara en la presa de decisions dels projectes que tiraran endavant finalment.

 

Darrera actualització: 03.04.2019 | 14:49