Ja hi ha guanyadors del 1r concurs Instagram de la Fira de Sant Miquel de Santpedor

Dimecres, 10 d'octubre de 2018 a les 00:00

Una imatge de parades davant una porta de fusta del barri antic feta per un veí de Castellnou de Bages, José Casas, s’endú el primer premi. Al concurs d’instagram es van presentar un total de 74 fotografies, de 16 comptes d’usuaris diferents. 

Un veí de Castellnou de Bages s’ha endut el primer concurs de fotografia a Instagram que organitza l’Ajuntament de Santpedor en el marc de la Fira de Sant Miquel. Es tracta de Jose Casas Montero que ja havia visitat en diverses ocasions la Fira de Sant Miquel però que “per primera vegada vaig decidir que també hi faria fotografies”. El guanyador és un amant de la fotografia que va presentar diferents fotografies a l’edició d’enguany després de veure un cartell informatiu del concurs.

El segon premi se l’ha endut la santpedorenca Montse Prado Ramos per una imatge en blanc i negre d’un venedor tocant el violí en una parada d’olives. I el tercer premi ha anat a parar al manresà Jordi Preñanosa Serra per una imatge amb molt de color d’una parada de mèl a la plaça Gran de Santpedor.

El jurat està format per un representant de la Regidoria de Cultura, per un de la Regidoria de Comunicació i Participació,  per un expert de fotografia de Santpedor i pel responsable de Comunicació. Divendres 5 es va reunir per decidir les fotografies que millor representen la fira i ahir ja es va comunicar la resolució als tres guanyadors.

Darrera actualització: 10.10.2018 | 14:13