La comunitat educativa de La Serreta estrena el nou edifici

Dilluns, 9 de gener de 2023 a les 00:00

Aquest matí la comunitat educativa de l’escola La Serreta de Santpedor, amb més de 200 alumnes d’infantil i primària, ha estrenat el nou edifici de l’escola, que deixa enrere els barracons on ha estat situada des dels seus inicis.

A finals del mes de desembre, amb les obres ja finalitzades, la Brigada Municipal i l’equip del centre van ultimar el trasllat per a poder iniciar les classes del segon trimestre a les noves instal·lacions. L’Alcalde del municipi, Xavier Codina, i el regidor d'Educació, Agustí Comas, han volgut acompanyar famílies, mestres i alumnat en un dia tan especial.

A finals del 2020 el departament d’Educació va iniciar les obres de la nova escola en uns terrenys cedits per l’Ajuntament de Santpedor. El Consistori, per la seva banda, també ha urbanitzat el carrer Pau Casals, que és l’accés al nou edifici.

Les noves instal·lacions de la Serreta mantindran el centre amb una sola línia educativa i compta amb 2.320 metres quadrats i amb una capacitat de 225 alumnes distribuïts en dues plantes.  L’espai dedicat a educació infantil disposa de tres aules, serveis, aula de psicomotricitat, tutoria i magatzem i a la planta de primària hi ha 10 aules a més de cuina, magatzem, lavabos i les zones comunes. L’escola també compta amb una sala polivalent amb un escenari i vestidors, una àrea d’administració i consergeria i un espai per a l’AFA.

Darrera actualització: 09.01.2023 | 11:04