La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, visita Santpedor

Dijous, 17 de juny de 2021 a les 00:00

La consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Violant Cervera, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Santpedor, acompanyada de la delegada del govern a la Catalunya central, Rosa Vestit.

A l’Ajuntament l’han rebut l’Alcalde, Xavier Codina, el primer tinent d’alcalde, Agustí Comas, i la regidora Núria Martínez Amat. Aquesta ha estat la primera visita oficial de Violant Cervera com a consellera de Drets Socials i de Rosa Vestit com a delegada del govern a la Catalunya central. Durant la visita, l’Alcalde Xavier Codina ha explicat el context social de Santpedor i la situació de les residències després d’un any tan dur, i la consellera ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament de Santpedor.

Després de la visita al Consistori, la comitiva ha fet una visita a diversos centres i serveis de la Fundació AMPANS a Santpedor, acompanyats també de la secretària d’Afers Socials i Famílies, Anna Figueras, del president de la Fundació AMPANS, Sebastià Catllà, del director general Toni Espinal i la directora dels serveis residencials, Janeta Camps.

Darrera actualització: 17.06.2021 | 14:02