La consellera de la Presidència, el Conseller d’Educació i l'Alcalde de Santpedor inauguraran aquest divendres el nou edifici de l’escola La Serreta

Dimarts, 21 de febrer de 2023 a les 00:00

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i el conseller d’educació, Josep Gonzàlez-Cambray, seran el divendres 24 de febrer a Santpedor per a inaugurar el nou edifici de l’escola La Serreta, que es va posar en funcionament aquest inici d’any. 

Els acompanyaran l’Alcalde de Santpedor, Xavier Codina, el regidor d’Educació, Agustí Comas, la delegada del Govern a la Catalunya central, Montse Barniol, la directora dels Serveis Territorials d’Educació a la Catalunya central, Gemma Boix, i el director de l’escola La Serreta, Guifré Dalmau.

La visita institucional començarà a les 2 del migdia amb un dinar a la mateixa escola amb les direccions dels centres educatius del municipi. A partir de les 4 de la tarda es farà la descoberta de la placa commemorativa i la inauguració del centre, que estarà obert a les famílies. L’acte acabarà amb un berenar, jocs i una visita a les instal·lacions obert a tota la ciutadania.

Els dos consellers acabaran la visita a l’Ajuntament, on signaran el llibre d’honor acompanyats per l’Alcalde, Xavier Codina i el regidor d’educació, Agustí Comas, i altres membres del Consistori.

Darrera actualització: 21.02.2023 | 10:01