La Cooperativa La Granera obre un nou local

Dimecres, 10 d'octubre de 2018 a les 00:00

La Cooperativa la Granera que va néixer fa 6 anys per promoure un consum local, responsable i ecològic s'ha organitzat ara en una SCCL, una societat cooperativa catalana limitada i ha obert un nou local. Es tracta d'unna iniciativa que preten formalitzar la relació amb els proveïdors de productes de proximitat i ecològics. La conformen 15 famílies i estan oberts a noves incorporacions.

Ja s'ha presentat en públic el nou local de La Cooperativa La Granera SCCL al carrer Pastor 29 de Santpedor, una cooperativa de consum local, responsable i ecològic. 
La Granera que va néixer ara fa 6 anys, es constitueix ara com a societat per formalitzar la relació amb els proveïdors amb l’objectiu de tenir-hi un tracte directe. Aquesta setmana passada van inaugurar el local que obre tots els dimarts en horari de 18 a 20:30h.

Aquesta és la primera cooperativa del poble amb 15 famílies associades que compra directament a productors locals i ecològics de verdura, fruita, carn, ous...‬ i en el nou local es podran recollir els productes encarregats per Internet. Per a més informació sobre com ser-ne soci es pot trucar al telèfon 618 758705 o bé directament al local els dimarts.

Darrera actualització: 10.10.2018 | 14:26