La CUSA celebra la Fira de les Gangues aquest cap de setmana

Dilluns, 13 de març de 2023 a les 00:00

Aquest diumenge la plaça Gran U d’Octubre acollirà una nova edició de la Fira de les Gangues, que organitza la CUSA amb la col·laboració de l’Ajuntament. Divendres i dissabte els comerços del poble també oferiran ofertes a peu de carrer.

L’objectiu de la Fira de les Gangues és donar sortida als estocs d’articles o productes que no s’han venut durant la temporada i sol ser un reclam que serveix per donar a conèixer els establiments que obren portes al municipi a través de la promoció dels seus productes i serveis.

La Fira de les Gangues s’organitza dues vegades l’any, coincidint amb la finalització de les campanyes d’hivern i d’estiu. La primera cita serà aquest cap de setmana, abans que els comerços omplin els aparadors amb els articles de primavera-estiu, i la segona es desenvolupa a les primeries de la tardor, després de la Fira de Sant Miquel. 

A banda de totes les iniciatives de dinamització que es desenvolupen durant l'any, la Fira de les Gangues és l'esdeveniment que permet a la CUSA ensenyar el potencial i la diversitat de l'oferta comercial del municipi. 

Darrera actualització: 10.03.2023 | 13:03