La Fira de les Gangues se celebrarà del 16 al 19 de març a l’exterior dels comerços

Divendres, 12 de març de 2021 a les 00:00

Santpedor acollirà la setmana vinent una nova edició de la Fira de les Gangues, que organitza la CUSA amb la col·laboració de l’Ajuntament. La d’enguany serà una edició adaptada a la situació, amb ofertes especials durant quatre dies i a l’exterior de les pròpies botigues per evitar aglomeracions.

Tot i ser una Fira de les Gangues diferent, la CUSA remarca que ha estat un any molt dur pels comerciants i que donar suport al comerç local és més necessari que mai. L’objectiu de la Fira de les Gangues és donar sortida als estocs d’articles o productes que no s’han venut durant la temporada i sol ser un reclam que serveix per donar a conèixer els establiments que obren portes al municipi a través de la promoció dels seus productes i serveis.

La Fira de les Gangues s’organitza dues vegades l’any, coincidint amb la finalització de les campanyes d’hivern i d’estiu. La primera cita serà la setmana que ve, abans que els comerços omplin els aparadors amb els articles de primavera-estiu, i la segona es desenvolupa a les primeries de la tardor, després de la Fira de Sant Miquel. Arran de la pandèmia, no s’organitza una Fira de les Gangues des de la tardor del 2019.

A banda de totes les iniciatives de dinamització que es desenvolupen durant l'any, la Fira de les Gangues és l'esdeveniment que permet a la CUSA ensenyar el potencial i la diversitat de l'oferta comercial del municipi. 

 

Darrera actualització: 12.03.2021 | 10:33