La regidoria de Gent Gran assisteix a la 4a Jornada Tècnica de "Vivir mejor en casa", un projecte pilot perquè les persones grans amb dependència es puguin quedar al seu domicili

Dimarts, 14 de maig de 2024
La regidoria de Gent Gran ha assistit aquest dilluns a la 4a Jornada Tècnica de "Vivir mejor en casa" on es presentaven els primers resultats que es tenen del projecte, en un acte que s'ha realitzat a la Sala Gòtica de l'Hospital de Sant Andreu de Manresa.
 
“Vivir mejor en casa” és un projecte pilot que s'està aplicant a Manresa, Reus i Navarra. A la presentació es van exposar els darrers avenços i resultats preliminars de l’estudi de recerca desenvolupat a Reus i Manresa, que aposta perquè les persones grans amb dependència es puguin quedar al seu domicili gràcies a la cobertura d’atenció domiciliària i recursos necessaris, així com formació.
 
També van presentar l'estudi dut a terme amb persones grans residents en dues residències públiques de Navarra per avaluar la idoneïtat de la seva sortida del centre i tornada a la comunitat.
El projecte està subvencionat pels Fons de recuperació europeus NEXT GENERATION UE, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Ministeri de Drets Socials, Consum i Agenda 2030.
 
La 4a edició de la Jornada Tècnica “Vivir Mejor en Casa”, organitzada per la Sociedad Española de Geriatría y Gerontología (SEGG) i la Conferación Española de Organizaciones de Mayores, s’ha celebrat avui a la Sala Gòtica de l’Hospital Sant Andreu de Manresa, amb el suport del Ministeri de Drets Socials, Consum i Agenda 2030.

Aquest projecte ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, l’Ajuntament de Manresa, la Fundació Sant Andreu Salut (SAS) i la Fundació Educativa i Social (FES), ambdues proveïdores de Servei d’Ajuda a Domicili (SAD).

Darrera actualització: 15.05.2024 | 11:06