La Torre de l’Aigua de Cal Jorba protagonitza el nou retallable de la col·lecció de Santpedor

Dimecres, 6 d'octubre de 2021 a les 12:10

El quart retallable de la col·lecció de Santpedor arriba després de l’ermita de Sant Francesc, l’Aiguamoll de la Bòbila i la plaça Gran U d’octubre.

L’Anna, una nena veïna de Santpedor ens acompanya durant tot el recorregut per descobrir els espais més emblemàtics del municipi a partir de pintar, retallar i enganxar.

La Torre de l’aigua és obra de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch, datada cap al 1907, i està ubicada dins la finca de Cal Jorba de Santpedor. Va ser construïda per encàrrec de la mestressa de la finca, Serafina Jover de Llissach, darrera representant de la família noble dels Llissach, establert a Santpedor des del segle XVI.

El nou retallable i també els anteriors es poden recollir gratuïtament a l’Ajuntament, la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas i a les dues llibreries del poble, L’Horitzó i El Timbaler.

Eduard Sisquella és l'autor dels dibuixos d'aquesta col·lecció de Santpedor. Veí de Castellnou de Bages, també és autor de les il·lustracions d'altres publicacions com Batecs o El somriure de la princesa.

 

 

Darrera actualització: 06.10.2021 | 14:22