La Unió Musical del Bages protagonitza el concert de tardor de Santpedor en la 4a edició

Dimecres, 23 d'octubre de 2019 a les 00:00

La formació dirigida per Dídac Mirallas amb prop de 60 components ha preparat una recopilació d’una dotzena d’obres de diferents autors per omplir de música l’auditori del Convent de Santpedor. El concert es farà diumenge a les 18:30 a l'auditori del Convent de Sant Francesc de santpedor. Es poden comprar entrades anticipades a les llibreries dle poble o bé el mateix diumenge a taquilles.

La Unió Musical del Bages sota la direcciód e Dídac Mirallas torna a protagonitzar el concertd e tardor a l’auditori del Convent de Sant Francesc de Santpedor aquest proper diumenge dia 27 d’octubre a les 18:30h de la tarda. Els 57 músics que conformen aquesta banda i que són un planter de joves provinents en la seva majoria d’escoles de música de la comarca oferiran un repertori de diversos compositors.

El president de la UMB, Josep Maria Casas, explica la magnífica relació que s’ha establert en els darrers anys entre la banda i Santpedor. “L’auditori del Convent té una audició fantástica i ens hi sentim molt còmodes”. De fet, dels 57 músics de la banda, una dotzena provenen precisament de l’Escola Municipal de Música de Santpedor.

 

La formació que en la pasada edició va jugar amb les llums projectades a la pedra de l’auditori es proposa aquest diumenge omplir novament el Convent amb una proposta de música descriptiva. Interpretaran 12 peces. A la primera part es podrán sentir obres de Jacob de Haan, James Barnes i James Swearinger i a la segona part peces molt conegudes de Glenn Miller o Bon Jovi per citar dos exemples.

 

REPERTORI

1ª Part:

Appalachian Overture (James Barnes)

A Discovery fantasy (Jacob de Haan)

Yellow Mountain (Jacob de Hann)

Classics, Classics, Classics (arr. Bob Lowden)

Centuria (James Swearingen)

Cornfield Rock (Jacob de Haan)

2ª Part:

Sir Duke (arr. Noahiro Iwai)

Flashing Winds (Jan Van der Roost)

Glenn Miller in concert (arr. Paul Murtha)

Sing, Sing, Sing (arr. Noahiro Iwai)

Delilah (Tom Jones / arr. Manuel Paino)

Bon Jovi (arr. Wolfgang Wössner)

 

 

Darrera actualització: 23.10.2019 | 14:28