La Unió Musical del Bages protagonitzarà el Concert de Tardor aquest proper diumenge

Dilluns, 4 d'octubre de 2021 a les 00:00

Santpedor recuperarà aquest proper diumenge el Concert de Tardor, que l’any passat va haver de suspendre a causa de les restriccions. La Unió Musical del Bages serà la protagonista, amb una selecció de bandes sonores a les 18h a Cal Llovet.

Les entrades es poden comprar per 8€ de manera anticipada a les llibreries del poble i el mateix diumenge a taquilla, per 10€. Pels menors de 12 anys, el preu de l’entrada és de 5€.

Una banda amb 25 anys

La Unió Musical del Bages, que va celebrar el seu primer concert el març del 1996, ha vist com la pandèmia ha frustrat alguns actes preparats per a la celebració del seu quart de segle. “Si no podem celebrar l’efemèride aquest any, serà el que bé, però sí que volem que sigui un reconeixement als músics que han fet gran la banda”, diu Sala, que afegeix que tot i les dificultats enguany ja han doblat el nombre de concerts de l’any anterior, quan els va agafar de ple la pandèmia. “Hem passat mesos complicats amb moltes interrupcions a l’activitat, però esperem poder continuar per aquest camí de recuperació”.

Darrera actualització: 04.10.2021 | 11:52