L’Agència de l’Habitatge ha obert el termini per sol·licitar subvencions al pagament de lloguer

Dimarts, 27 de febrer de 2024

Els ajuts són per a persones que tinguin 65 anys o més i persones amb 35 anys o menys.

​​​​​​L’Ajuntament de Santpedor informa que ja s’ha obert el termini de sol·licituds de subvencions del lloguer o preu de cessió d'habitatge o habitació per a l'any 2024 per a persones que tinguin 65 anys o més. Les sol·licituds es poden presentar fins al 27 de març de 2024 a les 15 hores, en línia o bé trucant a l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Bages. Més informació aquí.

L’Agència de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria destinada a persones que no es troben en risc imminent d’exclusió, però que necessiten un ajut per poder seguir residint en l’habitatge on viuen.

La convocatòria també inclou ajuts per a persones amb 35 anys o menys. El període de sol·licitud serà en línia i començarà l’11 de març a les 9 del matí i finalitzarà el 12 d’abril de 2024, ambdós inclosos. Més informació de l'ajut per a persones joves aquí

La tramitació de les subvencions es pot fer en línia o a través de l’Oficina d’Habitatge. Trobareu tota la informació aquí: https://habitatge.gencat.cat/ca/inici o a l’Oficina Virtual de tràmits https://habitatge.gencat.cat/ca/tramits.

Podeu demanar més informació a l'atenció al públic de Serveis Socials de l'Ajuntament.

 

Darrera actualització: 28.02.2024 | 09:03