L’Ajuntament de Santpedor aprova la revisió de preus del contracte de gestió i manteniment de les instal·lacions esportives municipals

Dimecres, 11 de gener de 2023 a les 00:05

El Ple ordinari de gener de l’Ajuntament de Santpedor, reunit aquesta tarda a la Capella de Sant Andreu, ha aprovat revisar els preus del contracte de servei de gestió i manteniment de les instal·lacions esportives ubicades a la zona esportiva municipal i de consergeria d’altres equipaments municipals. El dictamen ha comptat amb els vots a favor d’ERC i Junts per Santpedor i l’abstenció de la CUP, Progrés Municipal i Santpedor En Comú Podem.

El Plec de clàusules administratives del servei estableix que el preu del contracte serà revisat d’acord amb l’IPC interanual estatal, per això s’ha aprovat el reconeixement extrajudicial de crèdit per a fer front a la revisió de preus anuals fixant el nou preu a partir de l’1 d’octubre de 2022 i fins que una nova concessionària n’assumeixi la gestió. El Ple també ha aprovat liquidar els endarreriments pel servei corresponents al període de l’1 d’octubre de 2020 a 30 de setembre de 2022.

El Ple ordinari de gener ha ratificat per unanimitat el Decret d’Alcaldia que accepta la renúncia per part de l’empresa Gabriel Calaf SL del servei per l’explotació i gestió del bar del camp de futbol municipal de Santpedor. L’Ajuntament ha adjudicat la gestió a una nova licitadora, que ja ha començat a fer-se càrrec del servei.

Darrera actualització: 10.01.2023 | 20:31