L’Ajuntament de Santpedor rep un grup d’estudiants del programa Erasmus+

Dimarts, 16 de novembre de 2021 a les 00:00

L'alcalde de Santpedor, Xavier Codina, ha rebut aquest matí un grup d'estudiants provinents de França, Itàlia i Portugal i els seus professors, que aquests dies són al municipi amb alumnes de 3r d’ESO de l'Institut d'Auro que participen al programa europeu Erasmus+.

La recepció institucional d'avui forma part del calendari d'activitats que els joves estan desenvolupant amb l'objectiu de conèixer el municipi i l'entorn, a banda de seguir treballant en el projecte que els ocupa i que porta per títol ‘European cities: history,ecology and tourism. How do we represent ourselves and our identity?’ i que finalitzarà presentant una proposta turística.

Xavier Codina ha donat la benvinguda als estudiants i també als responsables dels centres educatius que els acompanyen. L'alcalde ha manifestat l'orgull del municipi per tenir l'oportunitat de poder acollir el projecte i ha destacat aspectes rellevants del municipi en la història contemporània, la seva ubicació al centre de Catalunya i l'existència de personatges que, com el Timbaler del Bruc i Josep Guardiola, permeten situar Santpedor al mapa.

Finalitzat el torn de parlaments, l'alcalde de Santpedor ha entregat un obsequi als representants dels centres educatius francès, italià i portuguès. L'acte ha finalitzat amb un esmorzar al porxo de la plaça Gran U d’Octubre per a tots els assistents.

Darrera actualització: 16.11.2021 | 12:46