L'Ajuntament de Santpedor tanca els equipaments municipals com a mesura preventiva per evitar el contagi pel coronavirus Covid-19

Dijous, 12 de març de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament de Santpedor  informa que com a mesura preventiva davant un possible contagi del coronavirus (Covid-19) es tanquen els equipaments municipals des d’avui dijous 12 de març i fins a nou avís. Aquesta mesura se suma a la decretada pel govern de la Generalitat de tancar també els centres educatius des d'aquest divendres 13 de març. Us recordem que en els canals municipals com són la web i les xarxes socials us actualitzarem informacions referents a aquesta crisi. Us recordem que les jornades de portes obertes dels centres educatius es posposen. Tampoc se celebrarà la Fira de les gangues prevista per a diumenge 15 de març.

Us recordem les mesures preventives d’higiene genèriques a seguir de protecció individual enfront de malalties respiratòries:

- Rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó o bé amb solucions alcohòliques, especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn.
- Evitar el contacte estret amb persones que mostrin signes d’afecció respiratòria, com ara tos o esternuts.
- Mantenir una distància de dos metres aproximadament amb les persones amb símptomes d’infecció respiratòria aguda.
- Tapar-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i rentar-se les mans de seguida.
- Evitar de compartir menjar o estris (coberts, gots, tovallons, mocadors...) i altres objectes sense netejar-los degudament.
No s’han de prendre precaucions especials amb els animals a l’Estat, ni amb els aliments, per evitar aquesta infecció.

En cas de qualsevol dubte, cal trucar al 061 Salut Respon o consultar el web Canal Salut.
Us afegim més informació en les imatges adjuntes.

Darrera actualització: 12.03.2020 | 23:02