L'Ajuntament difon el Servei d'Intervenció en Crisis de suport i atenció a les víctimes amb un alt impacte a causa de situacions de violències masclistes

Dimarts, 14 de maig de 2024

L'Ajuntament de Santpedor difon el Servei d'Intervenció en Crisis (SIC) de suport i atenció a les víctimes per a donar a conèixer aquest recurs per a dones que visquin situacions de violències masclistes. 

Es tracta d'un servei d’assistència psicològica que ofereix suport i atenció a les víctimes amb un alt impacte a causa de situacions de violències masclistes viscudes, en el lloc on s’ha produït el fet, o on més convingui a la víctima, i amb la màxima immediatesa possible. La intervenció la realitzen psicòlogues especialitzades en atenció a les violències masclistes i intervenció en situacions de crisis.

L’atenció telefònica de la línia 900900120 i de correu electrònic, 900900120@gencat.cat és un servei gratuït i confidencial, les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Aquest servei atén les demandes relacionades amb qualsevol forma de situació de violència contra les dones.

Ahir es va confirmar un nou feminicidi a Vic. La dona assassinada havia desaparegut el passat 19 d'abril. Amb ella, són 11 les víctimes per violència masclista aquest 2024 a Catalunya.

Darrera actualització: 14.05.2024 | 14:08