L'Ajuntament estrena nova web

Dimecres, 14 de març de 2018 a les 00:00

L'Ajuntament de Santpedor ha estrenat una nova web. Els tràmits, les notícies, les activitats de l'agenda, els anuncis oficials... tot a la home i molt més àgil. La intenció de fer aquesta web és que sigui més visual, àgil i fàcil per als veïns que han de fer gestions i també per a les persones interessades en conèixer millor el poble.

 

La nova web de l’Ajuntament de Santpedor és operativa des del 12 de març. Una eina que ha de permetre tothom poder tenir una relació més àgil amb l’administració local ja sigui en el moment de fer tràmits, gestionar informació o bé conèixer els serveis que l’Ajuntament ofereix. També ens permetrà comunicar les activitats que es fan al poble, les notícies més destacades i explicar Santpedor per a tothom que tingui ganes de venir a visitar-nos. S'ha fet amb el suport de la diputació de Barcelona, amb la direcció de comunicació i el departament informàtic municipal.

Només informar-vos que si voleu rebre informació de les novetats de Santpedor: notícies, actes previstos o anuncis oficials podeu donar-vos d’alta al nou butlletí digital: https://www.santpedor.cat/actualitat/butlleti-digital/

Ajudeu-nos a fer difusió!

Darrera actualització: 15.03.2018 | 10:22